Reünistencommissie 2021-2022

16-11-2021 | Auteur: E.L.E Bienfait

Waarom is er een Reünistencommissie?

De Commissaris Reünisten heeft vorig jaar deze commissie in het leven geroepen om u meer te kunnen bieden. In je eentje zo’n drieduizend reünisten tevreden houden is namelijk geen kleine taak. Vandaar dat wij onderling helpen met alle organisatorische taken. Daarnaast willen we u, omdat we immers meer handen aan het lijf hebben, meer nieuwe dingen bieden. Dat gaat bijvoorbeeld gebeuren door het organiseren van een Reünisten zomerdag en het opzetten van een reisfaciliteit/reisbureau. Alles in het teken om reünisten en leden meer te verenigen. Daarnaast willen wij Reünisten bij de Vereniging betrokken houden.

 

Wat doet de Reünistencommissie?

Zoals hierboven al benoemd zullen wij ons, samen met de Commissaris Reünisten, primair bezighouden met het organiseren van reünistenavonden en jaardies. De afgelopen zes weken hebben we al drie Reünistenavonden en meerdere jaardies mogen organiseren. Helaas kunnen we, vanwege de verscherpte maatregelen, u de komende weken niet verwelkomen op Sociëteit. 

 

We hopen ten zeerste dat we de Reünistenavond later in het (nieuwe) jaar kunnen inhalen. Om de band tussen de Vereniging en Reünisten te versterken organiseert de Reünistencommissie op 25 november een Reünistengesprek op Sociëteit ‘Minerva’. Lijkt het u interessant om mee te denken over de toekomst van Reünisten binnen de Vereniging geef u dan op via dit formulier

 

Met vriendelijke groet,

 

Reünistencommissie 2021-2022

 

Guido Lucieer Praeses

Fransje Lemstra Ab-Actis

Edo Crommelin Quaestor

Lorenzo van der Weiden Commissaris van Tapsch en Consumabel

Jet Faneyte Publico 

Max Hosman Commissaris Logistiek

Rozemarijn van Doornum Commissaris Logistiek

Tess Franken Commissaris Logistiek