Kenningsmakingsmaand

23-09-2020 | Auteur: C.

Jaar van de Geiten

Op maandag 7 september jl. begon het jaar van de Geiten aan de Kenningsmakingsmaand (KMM). Elke week van de KMM staat in het teken van een ander thema, waardoor de 600 Geiten kennismaken met de verschillende facetten van de Vereniging. De eerste week staat in het thema van Sociëteit, de tweede week in het teken van de Universiteit en intellectuele verbreding, de derde week richt zich op de subverenigingen - die dit ‘coronajaar’ misschien nog wel van extra groot belang zijn - en de laatste week staat in het teken van intern bestuur. In de laatste week worden de Geiten lid van de Vereniging. 

 

Wachtlijst

Goed om te weten is dat als een Aspirant-lid niet is komen opdagen in deze KMM hij of zij ook geen lid wordt van de Vereniging. Die plek wordt dan toegewezen aan een andere student op de wachtlijst. Om op deze wachtlijst te komen, hebben we de uitgelote studenten vorige maand een motivatiebrief laten schrijven. Wie dat heeft gedaan, wordt meegenomen in de loting die de positie op de wachtlijst bepaalt.

 

KMM gepauzeerd

Tot onze spijt moest het Bestuur de KMM half september tijdelijk opschorten vanwege de stijging in Corona-besmettingen binnen Ledenhuizen. Zodra het weer mogelijk en verantwoord is, gaan we snel door met de kennismakingsactiviteiten. Natuurlijk doen we dat in continu nauw overleg met alle partijen zoals GGD, politie en de universiteit.