Reünistennieuwsbrief, de Kennismakingstijd

08-03-2019 | Auteur: M.H. Rosenberg
Sinds april is de Bijstand druk bezig met het uitzoeken van de mogelijkheden voor een Kennismakingstijd waarbij de richtlijnen van de overheid in acht worden genomen. Door de persconferentie op 24 juni zijn er weer nieuwe mogelijkheden bijgekomen die de Bijstand momenteel aan het uitzoeken is. Wat in ieder geval vast staat over de Kenningsmakingstijd is dat deze zal plaatsvinden van 15 t/m 30 augustus 2020. De aspirantleden zullen worden opgedeeld in drie groepen zodat de richtlijnen van het RIVM gehandhaafd kunnen worden. Deze groepen zullen na elkaar ieder een KMT van vijf dagen volgen met een goed gevuld programma, waardoor zij in een korte tijd de normen en waarden van onze Vereniging leren kennen. Tot onze spijt konden niet alle programmapunten doorgang vinden en hebben wij keuzes moeten maken. Zo hebben wij geen mogelijkheid kunnen vinden om het nullenwerk bij reünisten door te laten gaan. Dit kost immers erg veel tijd. Tijd die wij in een Kennismakingtijd van slechts vijf dagen niet hebben. Daarnaast zal ook de jaarliederenavond geen doorgang kunnen vinden door de beperkte capaciteit van Sociëteit.
 
Wij zijn ons er van bewust dat het er volledig anders uit gaat zien dan we de afgelopen jaren gewend zijn. Desondanks doen wij, als Bijstand, ons uiterste best om een zo volledig mogelijke Kennismakingstijd neer te zetten waarbij alle normen en waarden van onze Vereniging belicht zullen worden. Wij vragen dan ook om jullie begrip voor deze noodzakelijke veranderingen.
 
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar kmtbijstand@lsvminerva.nl
 
Hierbij teken ik, Stephanie Doude van Troostwijk, Praeses Bijstand, namens mijn groep,  
 
Sophie Jansen - Ab-actis & Publico , L.E. Malessy – Quaestor, Lili Leversteijn - Assessor , J.M. Luttge - Schout bij Nacht, S.D. van den Berg – Jachtmeester, Liselot de Waard - Tapsch & Consumabel, F.J.J.B. van Humalda van Eysinga - Acquisitie & Recruitment, R.H. Buma - Acquisitie & Recruitment, Sophie van den Biesen – Medico, M.H. van Waasbergen - Medico