Reünisten L.S.V. Minerva
Aankomende evenement:

55e Dies 1969 op 19-10-2024


Meer evenementen

Welkom

Van harte welkom op de reünistenwebsite van de Leidse Studenten Vereniging Minerva. Minerva wil het gemak van onderling contact tussen reünisten bewaren en streeft naar een zo up to date mogelijke digitale reünisten almanak. Wilt u toegang tot uw profiel en de digitale almanak, log dan hiernaast in.

Evenementen

Login om alle activiteiten te bekijken

Leidse Studentenvereniging Minerva

Leiden heeft niet alleen de oudste Universiteit van Nederland maar ook de oudste ontmoetingsplaats voor studenten, Sociëteit Minerva werd in 1814 opgericht. Het Leids Studenten Corps werd opgericht in 1839 en de Vereniging voor Vrouwelijke Studenten te Leiden volgde in 1900. De Leidse Studenten Vereniging Minerva (LSVM) zoals wij haar nu kennen, is ontstaan in 1972 na een fusie tussen het Leids Studenten Corps (LSC) en de Vereniging voor Vrouwelijke Studenten te Leiden (VVSL). Met ruim 2200 actieve Leden zijn we de grootste studentenvereniging in Leiden. Onze vereniging heeft een rijke geschiedenis en kent daarom vele tradities, die vandaag de dag nog altijd in ere worden gehouden. Naast het drinken van een biertje op Sociëteit kun je bij L.S.V. Minerva ook op sportief, creatief en studiegericht gebied actief zijn.

Bezoek de website van L.S.V. Minerva

Contact

De Commissaris Reünisten is de contactpersoon voor alle Reünisten. Hij of zij is verantwoordelijk voor het beheer en de administratie van het Reünistenbestand dat bestaat uit meer dan 29.000 Reünisten. De gegevens van de Reünisten beheert hij/zij op deze website.

Daarnaast is de Commissaris Reünisten contactpersoon voor het Bestuur van het Reünistenfonds en is hij/zij hoofdredacteur van de Virtus Nitor, het Reünistentijdschrift. Verder zorgt de Commissaris Reünisten voor de Reünistennieuwsbrief. De Commissaris Reünisten neemt samen met de Reünistencommissie ook de organisatie van de Reünistenavonden en de jaardies op zich en organiseert avonden waarbij Leden in contact kunnen komen met Reünisten zoals TentTalks.

Noortje Bienfait - Commissaris Reünisten

Commissaris Reünisten

Noortje Bienfait

Breestraat 50

2311 CS Leiden


E-mailadres: reunisten@lsvminerva.nl

Tel: 071 – 5121571


Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent.