Financiële Commissie 2021-2022

02-02-2022 | Auteur: M.H. Rosenberg

Waarom is er een Financiële Commissie ?

De Financiële Commissie is in het leven geroepen om de samenwerking tussen bedrijven en Minerva in goede banen te leiden. Deze commissie bestaat uit een zestal leden, die bedrijven benaderen met een scala aan advertentiemogelijkheden en sponsoring in natura. Hierdoor zullen bedrijven, in tegenstelling tot voorheen, gedurende het jaar niet meer benaderd worden voor ieder evenement apart. Verder draagt de Financiële Commissie zorg voor de interne verspreiding van advertentiegelden onder de vele commissies.

 

Wat doet de Financiële Commissie?

Gedurende het jaar organiseert de Financiële Commissie meerdere carrière gerichte evenementen. Minerva ziet het als haar verantwoordelijkheid om haar leden - met name in de laatste fase van hun studie - de juiste informatie te bieden voor een vervolgstap naar een baan. Oriënteren en persoonlijk in contact komen met verschillende bedrijven/organisaties om de perfecte keuze te kunnen maken voor een toekomstige carrière speelt hierbij een grote rol. 


Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de evenementen die worden georganiseerd, vraag dan de brochure aan. U heeft zodoende de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor meerdere evenementen, ofwel losse evenementen te sponsoren. Wilt u in contact komen met ons of heeft u andere vragen schroom dan niet om te mailen naar financielecommissie@lsvminerva.nl of bekijk onze LinkedIn-pagina https://www.linkedin.com/in/financi%C3%ABle-commissie-l-s-v-minerva-7aaa41215/.

 

Met vriendelijke groet,

 

Financiële Commissie 2020-2021

Praeses - Willem Lugard
Ab-actis - Iris Kamstra
Quaestor - Max Rademaker
Evenementen - Rosa Berden
Subcommissie - Stientje Jelles
Subcommissie - Taco Pennings